El proper 9 d’abril la llibreria Muntanya de Llibres de Vic acollirà la presentació de la nova novel·la de Xavier Bosch, La dona de la seva vida, publicada per Columna.

El periodista combina en aquesta obra els seus dos mons. El constructor d’intimitats recupera el periodisme amb una trama que pot posar tota una família en perill.

El Joel, el Raimon i la Victòria són tres germans que malgrat viure molt lluny uns dels altres continuen molt units. Una investigació periodística per part d’en Joel, director de documentals, ho posarà tot en risc. Xavier Bosch és un dels escriptors de més èxit entre els lectors. Fins ara ha publicat grans èxits de vendes com Algú com tu (Premi Ramon Llull 2015), Nosaltres dos o Paraules que tu entendràs.

La presentació a Muntanya de Llibres serà a les 19 h. Per a assistir-hi cal inscripció prèvia obligatòria a info@muntanyadellibres.com o a través del WhatsApp al 603594870.

 

Portada

AnteriorCINECLUB VIC. Midsommar
SegüentCrítica d'”Emma”
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.