Fitxa técnica

Midsommar // Ari Aster, EUA-Suècia, 2019

Producció: A24, B-Reel Films, Nordisk Film
Guió: Ari Aster
Música: The Haxan Cloak
Muntatge: Lucian Johnston
Durada: 158 min.
Intèrprets: Florence Pugh, Jack Reynor, Vilhelm Blomgren, William Jackson Harper, Will Poulter, Ellora Torchia, Archie Madekwe, Henrik Norlén

 

 

Sinopsi

Després de patir una experiència tràgica, la Dani (Florence Pugh) decideix visitar amb la seva parella (Jack Reynor) i els seus companys d’escola el Midsommar, un festival d’estiu que se celebra cada noranta anys a Suècia. Amb la intenció d’estudiar la seva cultura i aquesta festa tan especial, es veuran cada vegada més implicats en la seva celebració, fins al punt de posar en perill les seves vides.

Aquesta cinta de terror rural ha estat un dels grans impactes dels últims anys i s’ha convertit en un film de culte de forma gairebé instantània. Ari Aster repeteix molts dels elements de la seva primera pel·lícula, Hereditary, i s’emmiralla en obres clau del gènere com El hombre de mimbre (1973). La pel·lícula ofereix un relat de terror a plena llum del dia, sense caure en els típics llocs comuns ‒i foscos‒ del gènere i jugant amb l’acció d’una forma anticlimàtica per transmetre la sensació d’un autèntic malson.

Ari Aster 

Nascut el 1986 a Nova York, va conrear una gran –i polèmica‒ trajectòria en el món dels curtmetratges amb treballs com TDF Really Works (2011), Lo extraño de los Johnsons (2011) o La cabeza de la tortuga (2014). L’any 2018 debuta en el llarg dirigint i escrivint l’elogiada cinta de terror Hereditary. Un any després repeteix l´èxit amb aquesta Midsommar.

Quan?

Dimarts, 6 d’abril. 20h, a L’Atlàntida 
Venda d’entrades al web de L’Atlàntida
Accediu a la venda

 

AnteriorEl Festival Nits de cinema oriental escalfa motors
SegüentXavier Bosch presenta “La dona de la seva vida”
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.