El Festival Nits de cinema oriental de Vic comença a preparar-se per la que serà la 18a edició. El passat diumenge 28 de març es va presentar la imatge d’aquesta nova edició i es van avançar tres títols de la Secció Oficial.

La regidora de cultura de l’Ajuntament de Vic, Susagna Roura, va recordar l’anterior edició, que recordem, es va celebrar en plena desescalada, amb totes les mesures de seguretat i gràcies a la valentia no només de l’equip i els voluntaris, sinó també del públic, i fruit del treball entre l’organització i l’administració.

Si l’any passat la imatge del festival era un grat de la sort fent malabarismes, aquest any la protagonista del festival serà una carpa Koi, un animal típic d’alguna països asiàtics que neda a contracorrent mostrant tenacitat i resistència, dos elements molt importants per a aquesta nova edició del festival. La il·lustració ha anat a càrrec de Xavier Domínguez (Xevidom) i Jordi Farrés. Pel que fa al color, el vermell a la Xina és el color de la bona sort i la felicitat.

Però això no és tot! També s’han fet públics els primers títols de la 18a edició. La primera pel·lícula que s’ha presentat és la superproducció cantonesa Shock Wave 2 (Herman Yau, Hong Kong). Aquesta pel·lícula d’acció farà vibrar la Bassa durant la Nit Movistar+. El segon títol que s’ha fet públic és The Secret Zoo (Son Jae-gon, Corea del Sud), una comèdia d’humor absurd i missatge de conscienciació mediambiental. Finalment, el públic el festival podrà gaudir de Tokyo Dragon Chef (Yoshihiro Nishimura, Japó), una bogeria de pel·lícula amb poc pressupost però molta imaginació.

L’organització va confirmar que aquest any també hi haurà sopars a la Bassa i que s’estava treballant en la resta de la programació.

 

AnteriorCrítica de “The Split”
SegüentCINECLUB VIC. Midsommar
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.