Pol·len Edicions engega una campanya a Verkami per editar Secondina, crònica de la putrefacció.

Si voleu ser mecenes d’aquest projecte, les aportacions, per a totes les butxaques, van des dels 18€ fins als 350€.

Sinopsi

Pere Porter, el protagonista, és un periodista vingut del món rural i que amb els anys havia aconseguit treballar a el Diari, diari del règim, relator del poder de l’Arquebisbat, la Petroquímica i els rics secondins.

Al cap d’uns anys crea un mitjà alternatiu, Les Portes, per desemmascarar les corrupteles del govern local de l’alcalde SetmanaSanta i els seus. No ho fa sol, l’acompanya un dels grups de l’oposició i l’escalf que aconsegueix de viure la nit secondina, la dels bars i amistats com la que contrau amb la Nas, una filòloga rebel.

El combat contra les forces ocultes i institucionals a la ciutat romana no serà fàcil, i en el camí sorgiran criatures desconegudes, personatges entranyables i crims sense esclarir. L’obra, corregida per Elena Lázaro per Pol·len Edicions, està escrita en tres actes i amaga un final sorprenent, majúscul.

Jordi Martí Font

Doctor en Filologia, professor d’Arts Escèniques, Llengua Catalana i Literatures, editor de Lo Diable Gros, periodista i activista social. Viu a Marçà, al Priorat. Anarcoindependentista, és membre de la Confederació General del Treball (CGT) i altres organitzacions, i ha estat membre de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP). Prolífic de mena, escriu a premsa, al seu blog de Vilaweb, i ha publicat diversos llibres de poesia, articles de premsa i assaig. Aquesta és la seva segona novel·la.

 

Imatges

AnteriorCONCURS. El porc del demà
SegüentPRESENTACIÓ. Els dies robats
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.