Divendres 23 de febrer a les 18:30h la llibreria Muntanya de Llibres de Vic acollirà la presentació d’Els dies robats, el nou llibre de Blanca Busquets. A l’acte es comptarà amb la presència de l’autora, que estarà acompanyada pel periodista Marc Guell.

Els dies robats

En un petit poble dels Pirineus, un grup de persones vingudes de llocs diferents hi fan un recés dedicat al ioga i al pilates. S’allotgen tots en una casa a prop del poble. Arran d’una ordre governamental, es veuen obligats a allargar indefinidament l’estada. El món s’ha aturat per una alerta global. L’aïllament i la incertesa acaben transformant la relació entre persones d’edat, de tarannà i de trajectòria vital diversa. S’estableixen inesperats lligams i complicitats, que se sumen a la convivència més menys accidental amb alguns habitants del poble. Amb una força nova, emergeixen episodis i ferides del passat que es creien enterrats per sempre.

AnteriorVERKAMI. ‘Secondina, crònica de la putrefacció’
SegüentCICLE GAUDÍ. Upon Entry
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.