Una llibreria triomfa a les xarxes gràcies a les portades dels llibres

1587

Fa uns dies parlàvem de la importància del disseny d’una bona portada i què ha de tenir una portada per garantir l’èxit d’un llibre. El tema d’avui està relacionat amb l’anterior entrada, però entra en joc un nou jugador: les llibreries.

Avui dia, les llibreries han de competir directament amb l’oferta de llibres en grans superfícies i la venda de llibres per internet. Per altra banda –perquè no dir-ho– la lectura també ha de competir amb altres formes d’oci com ara el cinema, la televisió, les sèries, etc. i no sol ser una afició majoritària o, dit d’una altra manera, cada vegada som menys els que gaudim sovint de la companyia d’un bon llibre.

Així doncs, les llibreries s’han de batre en duel entre elles i han de destacar per oferir algun plus o algun servei que les caracteritzi. Per norma general, les llibreries que més vendes compten són aquelles que tenen un bon aparador i, sobretot, un bon llibreter. Els amants dels llibres acostumem a valorar molt positivament anar a una llibreria en què ens coneixen els gustos i on ens poden recomanar llibres d’un gènere concret, i és que conèixer el producte és fonamental.

Per altra banda, avui us vull presentar una llibreria francesa que ha triomfat a les xarxes socials, i més concretament a Instagram, gràcies a les fotos que fan amb les portades dels llibres. Us deixo algunes imatges per tal que jutgeu vosaltres mateixos la seva originalitat. Finalment, si voleu seguir els seus passos i gaudir de les imatges que pengen, podeu seguir el seu perfil @llibrairie_mollat

Anterior“Moha”, el nou espectacle de L’ou Cost a l’ETC
SegüentAquest divendres al cinema…
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.