Després de l’aventura viscuda a Un talp al meu jardí (Estrella Polar), en què en Felip mostrava a en Quim i en Pep la riquesa del món subterrani, el talp més bonic de Catalunya i els seus companys humans tornen a viatjar. En aquesta ocasió, en Felip utilitzarà un rellotge màgic que els permetrà fer un viatge en el temps que els portarà a l’antic Egipte, a l’època de Ramsès II.

En aquest viatge, els nens descobriran els jeroglífics, qui són els faraons, per a què serveixen les piràmides i els perills que amaguen, però sobretot, el respecte que els egipcis tenien pels animals. Una aventura acompanyada per unes exquisides i molt detallistes de Coaner Codina que faran les delícies de petits i grans.

Però això no és tot! Per complementar la lectura i posar un bon punt i final a aquest viatge, a les últimes pàgines els més menuts poden aprendre a escriure el seu nom amb jeroglífics.

A L’Escriba esperem amb ganes la propera aventura d’en Quim i en Pep!


Portada

AnteriorCINECLUB XIC. Oink!
SegüentMeravelles d’Itàlia: “Florència”, David Leavitt
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.