Tu no ets com les altres mares. Angelika Schrobsdorff

2460

Tu no ets com les altres mares. Angelika Schrobsdorff
Ed La Campana

Una jove inconformista, filla de la burgesia  jueva de Berlín escriu aquesta novel·la basada en la vida de la seva mare.

Per a la jove Else, l’ambient bohemi i transgressor dels anys vint serà un autèntic revolsiu que la portarà a viure en una espiral de festes, concerts i viatges, sense preveure les necessitats materials que la vida demana.

Amb l’arribada del nazisme, tota aquesta felicitat  es traduïrà en privacions i persecucions. Else haurà de prendre el camí de l’exili, una realitat que  canviarà la seva visió de la vida, enfrontant-se a un present ple d’incerteses.

Fins i tot en aquells moments en què el passat sembli tan llunyà, mai deixarà de significar-se com una dona singular, amant dels seus marits, i preocupada per les mancances que els seus fills hauran d’assumir sense que ella els hagi pogut preparar.

Un llibre molt ben escrit, que com la Suite Francesa de Nemirovsky, es pot convertir en un clàssic.

Jordi Anglada 
Llibreria Anglada de Vic

logo

AnteriorCineclubVic
SegüentAquest divendres al cinema…
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.