Més de 120 espectadors van gaudir de l’Impro-show l’octubre passat a l’ETC Teatre. Aquest dissabte, els esquetxos d’aquest espectacle carregat d’humor i que s’improvisa del no res tornaran a l’ETC Teatre i ho faran amb temàtica nadalenca.

L’espectacle podrà veure’s a les 21.30 i està avalat pels tretze anys consecutius que porta la companyia Planeta Impro a la cartellera de Barcelona. A més a més, al matí s’impartirà una masterclass d’improvisació teatral a càrrec de Jose Luís Adersías, de Planeta Impro.

L’Impro-show és un espectacle que cada cop que es representa surt diferent, ja que el públic ajuda a triar temes pels esquetxos que els actors improvisen del no res. Aquesta vegada, els gags tindran a veure amb el Nadal, els àpats familiars, la carta als Reis de l’Orient…

A L’escriba sortejem dues entrades per anar-los a veure! Clica m’agrada a la nostra publicació de Facebook i entre tots els m’agrada en sortirà el guanyador. Potser et toca!!! 

 

descarga

 

Anterior8 contes de Nadal, Pere Calders
SegüentBarcelona, Ciutat de la Literatura per la UNESCO
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.