Més de 120 espectadors van gaudir de l’Impro-show l’octubre passat a l’ETC Teatre. Aquest dissabte, els esquetxos d’aquest espectacle carregat d’humor i que s’improvisa del no res tornaran a l’ETC Teatre i ho faran amb temàtica nadalenca.

L’espectacle podrà veure’s a les 21.30 i està avalat pels tretze anys consecutius que porta la companyia Planeta Impro a la cartellera de Barcelona. A més a més, al matí s’impartirà una masterclass d’improvisació teatral a càrrec de Jose Luís Adersías, de Planeta Impro.

L’Impro-show és un espectacle que cada cop que es representa surt diferent, ja que el públic ajuda a triar temes pels esquetxos que els actors improvisen del no res. Aquesta vegada, els gags tindran a veure amb el Nadal, els àpats familiars, la carta als Reis de l’Orient…

A L’escriba sortejem dues entrades per anar-los a veure! Clica m’agrada a la nostra publicació de Facebook i entre tots els m’agrada en sortirà el guanyador. Potser et toca!!! 

 

descarga

 

Comparteix
Anterior8 contes de Nadal, Pere Calders
SegüentBarcelona, Ciutat de la Literatura per la UNESCO
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.

1 comentari

Comments are closed.