Barcelona, Ciutat de la Literatura per la UNESCO

1413
Ciutat de la Literatura UNESCO
Font: elpais.com

Aquest passat divendres 11 de desembre la UNESCO va designar Barcelona com a Ciutat de la Literatura i ara formarà part de la Xarxa de Ciutats Creatives en aquesta categoria. Irina Bokova, directora general de la UNESCO, va donar a conèixer aquesta informació juntament amb el nom de 47 ciutats més premiades amb altres categories.

Així doncs, Barcelona s’afegeix a la xarxa premiada amb literatura juntament amb Bagdad, Ljubljana, Lviv, Montevideo, Nottingham, Òbidos, Tartu i Ulyanovsk, juntament amb les que ja en formen part: Edimburg, Melbourne, Iowa City, Dublín, Norwich, Reykjavik, Cracòvia, Praga, Heidelberg, Dunedin i Granada.

Per tant, aquesta categoria afavorirà la vida literària dels seus carrers; Barcelona es compromet a organitzar diversos projectes que contemplin la literatura com presentacions de llibres i d’autors o fires literàries amb l’objectiu de donar suport a les tasques dels autors, editorials, llibreters i traductors.

Compartim en aquest article l’enllaç amb el qual Barcelona va presentar el seu projecte a la UNESCO.

AnteriorTorna l’Impro-Show
Següent28 Premis del Cinema Europeu
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.