S’acosta el Nadal i qui més i qui menys ha de fer algun regalet, una tasca difícil avui dia, perquè tothom té de tot i perquè l’oferta és més que àmplia. Si us passa com a mi i us ve al cap la pregunta “què coi li regalo”, us proposo alguns detalls que poden agradar als vostres amics i familiars cinèfils o serièfils. Si en el vostre cercle teniu un lector aferrissat, també us pot anar bé aquest altre article.

Offsetcollage

A Offsetcollage trobaràs samarretes d’allò més fikis tant per home com per dona. Les meves preferides són (òbviament) les que fan referència a pelis i sèries. Trobaràs samarretes que et recordaran als Simpsons, La la land, Stranger Things, Amélie, Dirty Dancing… Tot i així, l’oferta és molt àmplia i també hi trobaràs altres samarretes, totes elles molt divertides. Sens dubte un regal que fuig de ser tradicional.

 

 

Monopoly de Joc de Trons

Quan jugues al Joc de Trons, o guanyes o mors. El Monopoly és un dels jocs de taula més emblemàtics de la història i compta amb un munt d’edicions especials, de manera que no podia faltar a la llista l’edició Jocs de Trons. En aquest joc s’han substituït els clàssics carrers per llocs emblemàtics de la sèrie i els llibres com Desembarco del Rey o Invernalia. A més, les peces del joc representen els ous de drac, el llop, el corb de tres ulls, etc. Sigues un bon Lannister i paga tots els teus deutes!

Lego Star Wars

Aquest Nadal estarà marcat, sens dubte, per la darrera estrena d’Star Wars, una saga que no deixa d’embadalir espectadors de totes les edats. Així doncs, els fans d’Star Wars quedaran més que contents amb un Lego de la col·lecció especial dedicada a la saga, una joguina per a petits i grans que, com les pel·lícules, no passarà mai de moda. Ja us adverteixo que n’hi ha que no són precisament econòmics, però Nadal és un cop l’any, no?

1001 películas que hay que ver antes de morir

Tot cinèfil té una llarga llista de pel·lícules pendents de veure. Per facilitar la tasca o per afavorir la cultura cinèfila, et proposo que regalis aquest llibre, un recull de les 1001 pel·lícules que tot amant del cinema hauria de veure abans de morir. A més, de cada peli hi ha una ressenya, en quins aspectes ha contribuït a la història del cine i informació curiosa sobre el film, el rodatge, els intèrprets, etc.

 

AnteriorContes de Nadal
SegüentNominacions als Premis Goya 2018
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.