El dijous 9 de febrer a les 18:30h la llibreria Muntanya de Llibres de Vic acollirà la presentació de Fer diners. Un mètode judeocatalà per estalviar i fer-se ric, de Teodor de Mas Valls i editat per Columna.

Segons la contracoberta, “Els orígens de cadascun de vosaltres defineixen, en bona part, com sou i com gestioneu la vostra vida, emocionalment i econòmicament. A partir de l’experiència de Teodor de Mas i de la seva nissaga familiar (els de Mas, els Valls, els Rocabayera, els Izard, els Tejedor, els Ventosa, els Indarte i els Badia), l’autor entra en matèria explicant conceptes econòmics i anècdotes vitals per a una millor gestió en el dia a dia, amb l’objectiu d’estalviar, fer-vos rics i així alliberar-vos de l’obligació d’haver de treballar per a tercers. A més, Fer diners us ajudarà a sobreviure eficaçment en la presa d’infinitat de decisions econòmiques que conformen la vostra vida. Indubtablement, aquest llibre és un bon negoci per a tots vosaltres!”
L’autor i l’advocat Josep Rosell serà a l’espai Canigó de Muntanya de Llibres per parlar del llibre.
AnteriorL’art teatral de Julio Manrique
Següent“Archivo de tormentas II: Palabras radiantes”, Brandon Sanderson
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.