El proper divendres a les 18.30 h el periodista i empresari Tatxo Benet presentarà a la sala Verdaguer i Callís d’EL 9 NOU el seu llibre La travessia més difícil, publicat per Viena Edicions. La presentació està organitzada conjuntament per Muntanya de Llibres, Viena Edicions i EL 9 NOU.

L’11 de març, pocs dies abans del decret d’estat d’alarma, Benet va contraure la Covid-19. En el llibre relat en primera persona la seva lluita durant les setmanes següents, que va passar per tots els estadis de la malaltia: confinament a casa, trasllat a l’Hospital Clínic de Barcelona i fins i tot ingrés a la UCI.

La travessia més difícil és un llibre solidari: els drets d’autor es destinaran íntegrament a la campanya #JoEmCorono i a l’Hospital Clínic de Barcelona.

A la presentació d’aquest divendres Benet estarà acompanyat pel periodista Josep M. Ureta.

L’aforament a la sala Verdaguer i Callís, a la seu d’EL 9 NOU, és limitada i se seguiran totes les mesures de seguretat corresponents.

D’altra banda, dissabte a les 19 h l’escriptor Rafel Nadal serà a Muntanya de Llibres per dedicar i signar exemplars del seu darrer llibre Un mar d’estiu, publicat per Univers. Un mar d’estiu és una reflexió sobre la Mar Mediterrània, les seves cultures i el fet de viatjar.

 

portada freepik

AnteriorMeravelles del món:  ‘El río de la luz’, Javier Reverte
SegüentAquest divendres als cinemes…
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.