Sou uns cinèfil de cap a peus? Seguiu els Oscars i tots els premis que es presenten per veure si la crítica està amb vosaltres o si sou vosaltres els que aneu contra el món? Doncs llegiu amb atenció perquè empassar-vos totes les pel·lícules nominades pot tenir premi!

A l’Escriba volem convidar-vos a jugar la nostra porra dels Oscars 2021. Sereu capaços d’encertar tots els premis? La gala tindrà lloc durant la matinada del 26 d’abril, així que us deixarem temps fins al 24 d’abril per fer les vostres apostes. 

Per participar només heu de clicar sobre el link que us deixem a continuació i ompli el formulari. Recordeu que cal respondre a totes les categories amb quina creieu que pot ser la candidatura guanyadora. Si no ho veieu clar, proveu sort, que no descompta!

El guanyador, és a dir, qui més categories encerti, s’endurà el llibre El mal pare d’en Pep Prieto, cortesia de Llibres del Delicte, una revista de L’Escriba i una pel·lícula sorpresa.  MOLTA SORT!

Participa a la porra

Anterior“L’escut de Catalunya. L’origen de les quatre barres”
SegüentSorteig de Sant Jordi
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.