Falta poc més de deu dies per Nadal i els llapis comencen treballar escrivint llargues llistes de regals per a petits i grans. Entre joguines, peluixos i noves tecnologies, un bon “kit” de relax i diversió pot estar format per a llibres. Aquí us deixem amb els “petits tresors” que enguany presenten des de Cruïlla.

1

 

 

 

Digues on és gegant. La granja. Thierry Laval. Una altra entrega de la col·lecció Digues on és per aprendre com és i què hi ha en una granja. És un llibre amb un format gegant que donarà peu a moltes possibilitats de joc.

 

 

 

 

2

 

Pinta amb les mans. Maïté Balart. Per a “llegir” aquest llibre es necessiten unes bones mans i pintura perquè
l’autora dóna tots els trucs per a dibuixar tota mena d’animals amb només aquests dos instruments.

 

 

3

 

 

Mira, mira…. Édouard Manceau. Si us va agradar Animals màgics us captivarà Mira, mira…, una proposta per decobrir la realitat que ens envolta des de diferents punts de vista.

 

 

 

4

 

 

El lleó i el ratolí. Jenny Broom i Nahta Nój. Recuperar faules clàssiques sempre és bo, sobretot aquesta que explica com un ratolí petit salva el rei de la selva: el lleó.

 

 

 

5

 

 

De cartró. Àngels Navarro i Aina Bestard. El tòpic que els nens sempre juguen amb les capses de cartró esdevé realitat. Aquest llibre es presenta com una capsa de cartró amb instruccions perquè tota la família pugui crear les seves joguines de mida XXL.

 

 

 

 

6

 

 

ABC. Fotos i grafies. La revista Apartamento presenta aquest abecedari bilingüe anglès-català que serveix per introduir, a més, grans fotògrafs internacionals com Juergen Teller, Osama Harvilahti o Sean Beolcini. D’aquesta manera, els lectors aprendran les seves primeres paraules en anglès alhora que gaudeixen del llenguatge fotogràfic. I encara un detall més: els autors han cedit les seves fotografies amb fins benèfics; això vol dir que la venda d’aquest llibre donarà suport a famílies amb nens amb càncer.

 

Anterior“UTZ”, Bruce Chatwin
SegüentL’integrista reticent, Mohsin Hamid
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.