Avui us recomanem un llibre que a més és novetat. L’edita Edicions del Periscopi, una editorial independent per la que algun dels nostres col·laboradors té especial simpatia. Ja us hem recomanat alguns dels llibres del seu catàleg com ara Ànima o Els desposseïts; tornaràn a deleitar-nos amb L’integrista reticent, un llibre que (com tots els que editen) us endinsarà en un món de reflexió i potser canviarà la vostra visió del món i de la vida. Només ens queda deixar-vos amb la sinopsi per tal que us en feu una idea:

Assegut en una taula d’un cafè de Lahore, Pakistan, el jove Changez narra la seva vida a un  ciutadà nord-americà que acaba de conèixer. Estudiant brillant, jove promesa d’una multinacional i amant de l’elegant Erika, Changez representava el somni de l’immigrant nord-americà fins que l’atemptat de l’11 de setembre sacseja la seva vida: la desconfiança i el racisme creixent faran que Changez comenci a sentir-se expulsat de la vida occidental i l’arrossegaran a una profunda reflexió sobre l’encaix entre les seves arrels i el món on viu.
A través d’un monòleg captivador i vertiginós, el jove exposarà les claus que expliquen la fractura actual entre orient i occident. L’integrista reticent és un terratrèmol literari decidit a radiografiar el món on vivim.

Us exhortem a més, a que llegiu una entrevista que el diari Ara va fer a Hamid, i que podeu llegir aquí.

Anterior“Petits tresors” de Cruïlla per Nadal
SegüentAlgú com tu, Xavier Bosch
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.