Per engreixar la panxa del Tió i els sacs reials

1786

altAmdO7mnDrNEhGnxvo5tsrbAxrc5jErCXCSHr9Z64jQqNEl passat 3 de desembre l’equip de l’Editorial Cruïlla ens va convidar a la seva redacció per oferir-nos una xerrada sobre educació emocional a partir de contes i també per mostrar-nos els seus petits tresors, tot un recull de llibres dedicats als més petits de la casa perquè puguin començar a endinsar-se en el món de la lectura.

Us en deixem alguna mostra que poden servir per engreixar el tió o omplir els sacs reials.

 

[td_text_with_title custom_title=”Les recomanacions infantils d’Editorial Cruïlla”]

petit espia
Per als més petits us recomanem El petit espia,granja i casa de Jeannette Rowe, un llibre que convertirà els lectors en espies experts que hauran de cercar dins el bosc o la ciutat tot allò que se’ls demani. Si el que els agrada, però, no és fer d’espies sinó ser grangers o xafardejar a casa dels altres, us recomanem La granja del Pol i La casa de l’Aina i el Bru, dos  llibres desplegables que es converteixen en una granja i una casa per passar-s’ho d’allò més bé!

 

Per als que són una mica més grans, us presentarem una gran varietat per triar i remenar:

ColorsAnimalsColors, d’Hervé Tullet és un llibre fascinant per a petits i grans que ens ensenya a conèixer i barrejar els color d’una manera molt divertida. Si, en canvi, són més poetes que pintors, podeu gaudir d’una tarda plena de versos amb Animals màgics, d’Édouard Manceau. Entre aquestes pàgines s’hi han amagat uns animals que només apareixeran mentre aneu llegint els poemes i moveu, alhora, les pestanyes dels dibuixos de la pàgina del costat. Un llibre fascinant que us farà fer i desfer, llegir i rellegir més d’una i dues vegades.

I si ni la pintura ni la poesia els convenç,petita orquestra podeu cantar i construir instruments amb La Petita orquestra, d’Anna i Agnès Aran. En aquest llibre trobareu il·lustrades les cançons infantils més populars i, a més, us donaran la recepta per construir un instrument per a fer-ne l’acompanyament.

 

grans construccions

Entre els nens de 3 i 5 anys també hi poden hcel i terraaver futurs enginyers o futurs astronautes.

Per això us presentem Grans construccions amb moviment i El Cel i la Terra. Atles, dos grans llibres de coneixement molt complert sobre com es fan les coses i què hi ha a l’univers.

 

I ja per acabar, ens queden els petits més grans. Per aquests, Cruïlla ens presenta Els Futbolíssims, Quin fàstic de fama! i l’Ada Goth. Els dos primers ens expliquen totes les aventures per fer i per desfer d’una colla d’amics ben avinguts. L’Ada Goth viu a la Mansió Esgarrifòtila amb el seu pare, un munt de fantasmes i un pilot de fenòmens estranys!
ada gothfutbolíssims5quin fàstic de fama

AnteriorNúria Albertí: “Inculcar el plaer de la lectura pot ser quelcom que ens uneixi amb els nostres fills per tota la vida”
SegüentJesús Soler, guanyador del 2on Consurs de Rapsodes de l’Idea’t. Manlleu; cultura i gastronomia