Jesús Soler, guanyador del 2on Consurs de Rapsodes de l’Idea’t. Manlleu; cultura i gastronomia

2029

El passat diumenge 21 de desembre va tenir lloc a la plaça de Dalt Vila de Manlleu el 2on Concurs de Rapsodes de l’Idea’t. Manlleu; gastronomia i cultura.

2on Concurs RapsodesL’acte va comptar amb la participació de cinc poetes que van pujar a l’escenari a mostrar al públic les seves habilitats retòriques. En una primera ronda, van haver de recitar un poema escollit per la organització: enguany i per commemorar l’Any Vinyoli es va triar El gall.

En una segona ronda, els participants havien de portar un poema en llengua catalana que no superés els 25 versos. Quatre dels cinc rapsodes van decantar-se per un poema propi, mentre que el restant va preferir llegir uns versos de Rilke.

Després d’una intensa i ajustada deliberació, el jurat va decidir donar el guardó de millor rapsode al manlleuenc Jesús Soler. En segona posició hi va quedar Josep Casadesús, K100, i tancant el podi, el poeta rodenc Guillem Ramisa.

 

AnteriorPer engreixar la panxa del Tió i els sacs reials
SegüentL’equip de L’Escriba us desitja unes bones festes!
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.