La pel·lícula Barcelona 1714 ha presentat aquest dilluns 9 d’abril el seu primer teaser promocional on es poden veure, per primer cop, escenes del metratge final del film. Guerra, amor, passió, traïció i resistència són alguns dels ingredients de la primera gran producció rodada en català ambientada a la Guerra de Successió del segle XVIII.

 

Paral·lelament al llançament d’aquest primer cop d’ull a la pel·lícula s’ha iniciat una campanya de micromecenatge a Verkami per rebre l’ajuda de la ciutadania amb un doble objectiu: poder finançar la part final de la postproducció i poder estrenar la pel·lícula el cap de setmana de l’1 d’octubre de 2018.

Sinopsi

Barcelona 1714 explica la història de l’Agnès, una jove que intenta sobreviure en una ciutat on l’empremta de la guerra està present a cada racó. Amb la vitalitat de la seva joventut, l’Agnès aspira a viure, a fugir de Barcelona, fet que no pot entendre en Jan, l’home a qui estima, un jove oficial dedicat en cos i ànima a la defensa de la seva terra. Mentrestant, 40.000 soldats es preparen per assaltar Barcelona. 6.000 homes estan disposats a defensar-la fins a la mort.

Anterior‘La mort de Bunny Munro’ o el virtuosisme de Nick Cave
SegüentLovers&Haters. Ready Player One
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.