Llibre de Diversa Ediciones amb receptes veganes escrites per la parella formada per Estela Nieto i Iván Iglesias. Especial atenció al pròleg, ja que està escrit per David Román, president de la Unió Vegetariana Espanyola.

El llibre comença amb una introducció en què ens narren com van arribar a ser vegans, els principis d’aquesta dieta i per què les persones hauríem d’optar per un estil de vida més saludable.

A continuació trobem 50 receptes repartides en 3 seccions: aperitius i entrants, plats principals, i plats dolços i postres. De cada secció m’han cridat l’atenció i he cuinat les carxofes rostides amb llimona, pel que fa als aperitius i entrants; el saltejat de tofu amb llavors i bolets, que podeu trobar als plats principals; i, finalment,el pa de pessic de carbassó, però en aquest cas jo el vaig substituir per pastanaga.

Per tant, he llegit i he cuinat amb aquest llibre i puc assegurar que les receptes que hi trobem no es fan pesades, sinó que són hipocalòriques i, alhora, ens garanteixen cobrir les necessitats bàsiques pel que fa als nutrients necessaris per una alimentació saludable sense haver de menjar carn.

Ideal tant pels “cuinetes” més experimentats com pels novells de la cuina vegana i vegetariana. Hi trobareu receptes per a tots els gustos i tots els nivells.

Bon profit, lectors!

Anterior‘Manicomio’
SegüentCINECLUB VIC. Black is Beltza
Avatar photo
Sóc filòloga francesa, amant dels llibres i dels idiomes. Em trobareu gran part del temps viatjant pel món, o dins d’una cafeteria amb un cafè i un llibre a la mà. Els meus interessos són molt variats i es troben entre el bon cinema, la literatura, l’escriptura, la fotografia i l’art. M’agrada llegir sobretot poesia, novel·la anglòfona i francesa dels segles XIX-XX. La meva escriptora anglòfona preferida és Emily Dickinson, i el meu poeta francès preferit és Arthur Rimbaud.