Dijous 30 de novembre, a les 18.30h, la llibreria Muntanya de Llibres de Vic acollirà la presentació del llibre Els ranxos de la Gessa. 62 receptes de cuina marinera de Gessamí Caramés, publicat per Cossetània. A l’acte es comptarà amb la presència de l’autora.

Els ranxos de la Gessa. 62 receptes de cuina marinera 

Gessamí Caramés és una apassionada de la cuina i li encanta investigar amb el menjar. Aquest llibre és, abans de res, “terreno”, però també és xalar i gaudir amb receptes relacionades amb el mar, algunes un punt atrevides. Com sempre, són elaboracions que es poden fer a casa, amb productes de fàcil accés, que coneixem, però també amb altres als quals no estem tan acostumats, i molts productes que també ens faran viatjar, passant per tècniques i tradicions culinàries d’altres països, sense oblidar els arrossos, la preuada tonyina roja, els importants caldos i els famosos ranxos “d’a bordo”, però en la seva versió 2.0. A més, en aquest llibre, Gessa comparteix secrets del seu Restaurant Meleta de Romer, i ens revela alguns dels plats que més han triomfat entre els comensals.

 

Imatge de Freepik

AnteriorPRESENTACIÓ. Un arqueólogo nómada en busca del Dr. Jones, Jordi Serrallonga
SegüentAquest divendres 1 de desembre als cinemes…
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.