Per si no ens tornem a veure, una comèdia musical a l’ETC

1674

Després d’un intens cap de setmana amb el Matx d’Improvisació, l’Espai ETC presenta una comèdia musical d’Alícia Serrat i Marc Sambola, Per si no ens tornem a veure. 

Per si no ens tornem a veure explica la història de dos joves prínceps a qui els seus pares han pactat el matrimoni. Ara bé, ni la princesa Anne de Dumaine ni el príncep William d’Arden toleraran que els marquin la vida. Per això, tots dos, sense saber-ho, fugen de casa amb una identitat falsa i van a descobrir el món que hi ha més enllà de les fronteres dels seus regnes. En aquest viatge descobrirant el joc que els té preparat el destí.

L’espectacle tindrà lloc el proper divendres 12 de maig a 2/4 de 10 del vespre. Les entrades es poden adquirir al web de l’ETC i a taquilla el mateix divendres. Com cada setmana, L’escriba sortejarà una entrada doble al seu Facebook.

 

AnteriorCrítica de “John Wick: Pacto de sangre”
SegüentDe funcionaris i mediterranis. Crítica de ‘Un italiano en Noruega’
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.