De la nada a la esperanza, el nou llibre de José Marcelino

1305

L’autor colombià José Marcelino Román publica el seu nou llibre, De la nada a la esperanza, el qual conforma una lectura recomanable en temps de crisi com els que vivim.

Es tracta d’una obra difícil de catalogar, ja que tracta diferents temes: l’ésser humà, les religions, l’educació… José Marcelino ens proposa reflexionar sobre una nova manera de seguir endavant en aquests temps de crisi.

L’autor, que es defineix con una persona existencialista, escriu el seu llibre amb el propòsit de presentar els seus pensaments i prediccions sobre el futur i proposa una lectura de la història des del punt de vista de la ciència existencial.

Al principi del llibre, hi ha un breu fragment sota el títol “Precaución” per deixar ben clar des d’un bon començament que el lector ha de prendre’s aquesta obra com a una lectura hipotètica, que ha de ser ha de ser crític i que ha d’entendre aquest llibre únicament com la visió i el pensament de l’autor.

Com a bon existencialista, José Marcelino inicia el seu llibre parlant de l’èsser humà i de com aquest busca la felicitat i que sempre anhelant. Parla de com l’home pot arribar a ser feliç, del materialisme… i de molts altres aspectes de l’home.

Per saber-ne més, podeu fer clic aquí.

AnteriorTret de sortida al Festival de San Sebastián
SegüentPalmarès del Lychee Film Festival
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.