La tienda, James Patterson
Duomo ediciones

En un futur de comoditats sense parió, una megabotiga digital pot fer arribar qualsevol cosa que vulguis a casa teva, anticipar-se a les necessitats que ni tan sols sabies que tenies. A la majoria de persones els sembla bé. Fa que les seves vides siguin més fàcils i agradables. Però en Jacob i la Megan Brandeis, dos escriptors novaiorquesos, no ho veuen tan clar. D’incògnit, comencen a treballar per a La Tienda al mateix temps que desenterren els seus secrets més foscos. Alguns tan inquietants que posaran la seva família en perill. Aconseguiran escapar de la vigilància de La Tienda i publicar el seu llibre abans que la veritat desaparegui amb ells?


Jo també porto llaç groc, Maria Xinxó Morera
Columna

El llaç groc s’ha convertit en un símbol que marca el dia a dia dels esdeveniments de després de l’1-O. Les agressions a la gent que els porta, les prohibicions absurdes al voltant del color groc i, sobretot, la situació dels presos polítics i els exiliats provoquen, així mateix, una gran reacció d’un poble que reivindica la seva llibertat.

Aquest llibre justifica, a partir de cent retrats, persona a persona, els motius pels quals es porta el llaç. És un crit a la llibertat, a la justícia, a l’orgull de ser i de sentir, a la lluita pels drets més fonamentals.


 

Aquestes son les recomanacions d’aquesta setmana de la Llibreria Muntanya de Llibres de Vic. 

AnteriorPedrolo, un dels genis de la novel·la negra en català
SegüentCINECLUB XIC. El meu veí Totoro
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.