Cuentos de animales que han cambiado el mundo és un recull de 50 històries breus sobre animals, que et cridaran l’atenció. Classificades entre animals en la ciència, animals al rescat, animals únics, els animals més estimats i animals d’aquest món o no?, el llibre ens explica i il·lustra les 50 historietes.

Aquest recull de contes està pensat per als més petits de la casa i acaba amb dos blocs més didàctics en què els infants han de descobrir si animals com el mamut, el nerval, la sirena, l’unicorn… són reals o ficticis. I també han de fer la seva proposta de registrar un animal. Una manera molt dinàmica d’acabar el llibre.

No obstant això, el que pretén ser un llibre amb històries que ens inspirin i ens remoguin el sentiment, acaba sent un recull de contes excessivament breus com per poder empatitzar amb els protagonistes de cada història. Potser menys històries, però explicades més a fons, hauria estat una bona opció. Això sí, cal dir que les històries estan ben documentades i narrades amb rigor científic.

Agradarà a…

Qui vulgui uns contes breus per anar a dormir. Històries curioses i de superació per a tots els públics.

No agradarà a…

Qui busqui remoure els sentiments i la consciència llegint un llibre sobre les grans accions que poden realitzar els animals.

 

Portada

AnteriorCINECLUB VIC. El quintet de la mort
Següent“El lleopard de les neus” de Peter Matthiessen
Avatar photo
Sóc biòloga ambiental, m'apassionen els animals i la natura. Qualsevol llibre o pel·lícula en què aparegui algun animaló és una bona opció per submergir-m'hi. M'agraden les històries amb un rerefons d'aventura i acció, però sobretot que tinguin un final feliç.