“Mirandolina” a l’Espai ETC de Vic

1483

mirandaEl grup Gottic Teatre de Taradell, aquest dissabte puja a l’escenari de l’ETC la comèdia clàssica de Carlo Goldonia Mirandolina. L’obra, que promet rialles per a tothom, és un reflex de la societat decadent del segle XVIII, una societat on Mirandolina, una dona decidida i amb caràcter, dirigeix un hostal on s’hi allotgen uns homes ben peculiars. A tot això s’hi afegeix que la protagonista té un do que no sempre sap gestionar prou bé…

Tots aquells que vulgueu presenciar en directe aquesta prometedora comèdia dirigida per Anna Pressegué, no falteu a la cita: dissabte 23 de gener a 2/4 de 10 del vespre a l’Espai ETC de Vic. Com sempre, podeu adquirir les vostres entrades al web de l’ETC o una estona abans a taquilla. També podeu participar al sorteig que organitza l’Escriba a través del seu Facehttps://www.facebook.com/LEscriba-343592292475104/?fref=tsbook.

AnteriorCompletament sonat. Gilles Legardinier
SegüentCineclubVic
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.