El vigatà Miquel Sánchez, després de L’home que no tenia espatlles, publica la seva segona novel·la titulada S’avorreixen els gats?, una continuació de la primera, però amb un argument totalment diferent.

En aquesta novel·la, l’Hèctor, un venedor d’assegurances que va perdre la seva família més immediata en un accident de trànsit, és convocat, sense raó aparent, en un somni que no podrà oblidar mai. Hades, després d’iniciar-lo en la cosmogonia, anuncia a l’Hèctor que, en un futur incert, haurà de realitzar un seguit de proves que desafiaran la seva supervivència pel mer plaer de divertir-se amb ell. A partir de llavors, l’Hèctor es veurà immers en un món absurd i completament desconegut on s’han distorsionat mites i on, efectivament, haurà de sobreviure a la irracionalitat dels déus grecs.

Segons l’autor, S’avorreixen els gats? “sorgeix del fet de conèixer mites grecs i plantejar-me’ls com a reals. Jo, com tothom, alguna vegada a la vida he escoltat, llegit o vist representat algun mite grec. En el meu cas, recordo haver escoltat el mite de la mitja taronja i el mite de Pandora”. A partir d’aquí, va prendre la mitologia grega com a eix vertebrador, va fer que els mites fossin reals i va prendre un déu que posés proves i treballs al protagonista d’aquesta història.

Al llarg dels 26  capítols, el lector s’endinsarà en els somnis i la vida del protagonista en un viatge mitològic. Una història que pren l’heroi clàssic com a protagonista i que us ajudarà a conèixer els mites grecs més destacats de la cultura occidental.

Podeu seguir en Miquel Sánchez a través del seu perfil d’instagram @el_dracblau.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by El Drac blau (@el_dracblau)

AnteriorFestival de cinema a la fresca de Manlleu
SegüentAquest divendres al cine…
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.