Encara no coneixes L’Esquirol Poruc? És el protagonista de la col·lecció de llibres infantils escrits per Mélanie Watt i publicats en català per Castellnou Edicions.

L‘Esquirol Poruc és espantadís i insegur. Mai no abandona el seu roure perquè és massa perillós! Podria ensopegar amb taràntules, marcians verds, gèrmens o abelles assassines. Per això s’estima més quedar-se al seu arbre, on tots els dies són iguals i on té preparats l’equip d’emergència i el pla de fuga. Però tot i els seus intents, una sèrie d’aventures inesperades i emocionants trencaran tots els plans d’aquest rosegador de somriure nerviós i l’obligaran a explorar allò desconegut.

Tot i que ja ha viscut unes quantes aventures, aquesta vegada els amics de Castellnou ens porten un nou llibre amb un nou repte per a l’esquirol: L’Esquirol Poruc i la festa d’aniversari.

Resulta que és l’aniversari de l’Esquirol Poruc, però a ell li fa molta por organitzar festes. És clar, és que tot podria sortir malament! Els ponis i els confetis voladors el podrien agafar desprevingut! Per això, decideix organitzar una festa d’aniversari per a ell sol. De sobte, però, decideix afegir algú molt important a la seva llista de convidats. Però quan arriba el moment de la festa…  Oh, no! Tots els seus plans se’n van en orris!

Un cop més, el simpàtic rosegador haurà de vèncer les seves pors per fer front a les aventures que viurà en aquest divertit llibre! Ho aconseguirà? Aconseguirà sobreviure a aquesta prova? Suportarà tot el que està a punt de passar-li?

*Avís: aquesta història no és apropiada per a peixos pallasso.

Anterior‘Dark 2’, la sèrie més rocambolesca de Netflix
SegüentAquest divendres al cine…
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.