Fitxa tècnica

Títol: L’Esquirol Poruc es prepara per al Nadal

Autor: Mélanie Watt

Editorial: Castellnou

ISBN: 978-84-17406-49-3

Col·lecció: L’Esquirol Poruc

La col·lecció del rosegador més neuròtic de tots els temps té un nou membre: L’Esquirol Poruc es prepara per al Nadal. Un manual de seguretat que ha estat elaborat pel Poruc, el simpàtic protagonista de la sèrie. El nou membre arriba de la mà de l’editorial Castellnou, coneguda pels seus llibres de text i les seves col·leccions de literatura infantil i juvenil didàctica.

“Jo, l’Esquirol Poruc, he recopilat una sèrie de consells de seguretat molt pràctics i d’instruccions senzilles i agladables per ajudar-te a superar els típics entrebancs nadalencs, per exemple com sobreviure a les allaus, quins regals comprar a persones complicades o com sortir-te’n si et trobes l’abominable home de les neus”

L’Esquirol Poruc es prepara per al Nadal és un manual que gaudiran grans i petits, per la seva simpàtica il·lustració, la seva divertida ironia i la seva por irracional. El Nadal, a part de ser una de les festivitats més esperades, comporta un munt de complicacions i “coses a tenir en compte”, i per això el Poruc ens ha volgut ajudar a planificar-la.

Ara ja ho saps, supera el Nadal amb aquesta nova aventura: L’Esquirol Poruc es prepara per al Nadal.

L’Esquirol Poruc és una col·lecció en la qual es parla de les pors més freqüents amb un humor atrevit. Els més petits s’identifiquen amb les pors que es tracten en els llibres, els joves s’ho passen d’allò més bé amb el genial sentit d’humor del Poruc, i els adults gaudeixen de la ironia amb què es tracten temes com la sobreprotecció infantil o l’obsessió per la higiene.

AnteriorNominats als Globus d’Or 2022
Següent“La joia interior”, Anna Llenas
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.