El passat Nadal, a més de cagar-nos regals, el Tió ens va portar la segona temporada de Las chicas del cable, la primera sèrie espanyola de Netflix a la que han seguit altres produccions destacades com ara La casa de papel. A la primera temporada, que va ser tot un èxit, li’n va seguir una segona sobre la qual us farem memòria.

Segona temporada

En la segona entrega de la sèrie, “las chicas del cable” estan unides per un crim que les posarà en perill episodi rere episodi i que recorda al final de Big Little Lies. Tot i així, en aquesta temporada cada un dels personatges creix a nivell personal i hi ha moments en què la seva amistat es posa a prova i en què hi ha una petita distància entre elles.

Per altra banda, continuem amb el triangle amorós entre Carlos (Martiño Rivas), Francisco (Yon Gonzalez)  i Lídia (Blanca Suárez), el qual comença a descontrolar-se de mala manera i deixa de perdre interès. Al meu parer aquesta trama comença a fer-se pesada i què voleu que us digui… on hi hagi un assassinat, que es treguin els embolics de faldilles.

Paral·lelament, trobem la trama entre Marga (Nadia de Santiago) i Pablo (Nico Romero), la parella més entranyable de la companyia de telèfons, que haurà de lluitar per fer fora de les seves vides una ex torracollons per poder casar- se. Ho aconseguiran a la tercera temporada?

El personatge d’Elisa Cifuentes també fa un gir i passa de ser una fleuma sense opinió ni criteri  i, de vegades una boja, a treure la fera i l’estratega que porta dins. Estic segura que durant la tercera temporada mourà fitxa i serà un personatge amb més protagonisme.

En aquesta nova temporada també tenim una Sara (Ana María Polvorosa) i una Carlota (Ana Fernández) més profundes. Sembla que la seva relació amorosa tira endavant, però les pressions socials de l’època (i potser també del present) posen en situació d’escac i mat la seva relació. El fet que la Sara se senti fora de lloc i es desconegui totalment a si mateixa generarà una situació trista i difícil de portar tant per a elles com per a Miguel (Borja Luna) i les noies.


D’ara en endavant… 

Aquesta és la situació que ens va deixar la segona temporada, la qual deixa un munt de trames obertes i, per tant, de possibilitats. Us deixem amb unes imatges d’aquesta nova aventura femenina.

AnteriorLovers & Haters. ‘Hereditary’
Següent‘A todos los chicos de los que me enamoré’, Netflix continua apostant pel públic adolescent
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.