Vaig conèixer l’editorial Astronave, un segell de Norma editorial, a través de les xarxes socials, on vaig veure aquest llibre que em va donar molt bones vibracions de bon principi.

En veure la coberta vaig tenir la impressió que el llibre prometia molt. La il·lustració, impactant, detallada i plena de colors llampants i el títol en daurat ens avancen que serà un conte preciós. Les paraules que trobem a la coberta “La Min no té por…Tan petita i tan valenta!” també ens donen moltes pistes sobre què trobarem a l’interior.

Les il·lustracions de l’interior són ben diferents a les d’altres contes, ja que estan fetes amb llapis de colors. Per altra banda, tot el conte està dibuixat amb una traça exquisida que farà les delícies dels més menuts de la casa, però també dels adults.

L’argument tampoc no es queda enrere. Al principi del conte, la Min se sent insegura al costat de les seves tietes perquè és petita, ha viscut poc i no té cap història per explicar. Però un dia, els animals que envolten casa seva necessiten la seva ajuda i no dubta a acudir al seu auxili. Les seves tietes, per la seva banda, estan preocupades perquè no troben la Min, que finalment apareix  amb un coratge renovat i un bon reguitzell d’aventures per explicar.

I és precisament això el que ens ensenya aquest llibre: que hem de deixar els dubtes i inseguretats d’una banda i fer el cor fort per demostrar-nos a nosaltres mateixos de què som capaços. És per això que em sento bastant identificada amb el personatge de la Min, ja que també sóc força baixeta i poruga, però quan els altres necessiten la meva ajuda, no dubto a donar un cop de mà.

Com podeu veure, aquest conte té un argument preciós i compta amb unes il·lustracions també precioses, la qual cosa fa que sigui apte tant per a infants com per a adults.

AnteriorETC TEATRE. El criat de dos amos
Següent‘Deliciosa natura’, un menú molt natural
Avatar photo
Sóc filòloga francesa, amant dels llibres i dels idiomes. Em trobareu gran part del temps viatjant pel món, o dins d’una cafeteria amb un cafè i un llibre a la mà. Els meus interessos són molt variats i es troben entre el bon cinema, la literatura, l’escriptura, la fotografia i l’art. M’agrada llegir sobretot poesia, novel·la anglòfona i francesa dels segles XIX-XX. La meva escriptora anglòfona preferida és Emily Dickinson, i el meu poeta francès preferit és Arthur Rimbaud.