Sinopsi

Amb aquest muntatge i les activitats paral·leles programades, Etcètera Teatre vol fer públic un record a Ventall Teatre arran de la seva dissolució per a la creació d’Etcètera Teatre. I hem escollit la primera obra que es va representar, l’any 1990, El criat de dos amos de Carlo Goldoni i traducció de Joan Oliver.

La proposta que veureu parteix de la idea d’aquell primer espectacle per transformar-la en el projecte actual. No és un nou espectacle. És el mateix, però 29 anys després. Amb tota la riquesa que l’experiència, les noves incorporacions, les tecnologies actuals… ens hauran permès imprimir, però sense oblidar les arrels.

Entendreu que és un treball especial; ple de records alegres i no tant, vivències, superacions, treball d’equip i, sobretot, persones. Moltes persones i cadascuna present, encara. Per tot això el muntatge està farcit d’emotivitat per a nosaltres i esperem que sabrem encomanar-vos part d’aquestes emocions.

Amb alegria i nostàlgia, Ventall Teatre, tanca el teló. A totes les persones que, durant tants anys, van fer possible un somni, un gran aplaudiment!

Amb alegria i esperança, Etcètera Teatre ha obert el teló. Un gran aplaudiment!

Quan? 

17/05/2019 a les 21:30h
18/05/2019 a les 21:30h
19/05/2019 a les 18:00h
Durada: 60 minuts
Gènere: espectacle poètic i musical
Lloc: Espai ETC de Vic

AnteriorTop5 pel·lícules de Sant Cugat Fantàstic 2019
Següent‘La Min no té por’, de Melissa Castrillón
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.