La coartada del Doctor Jekyll i Mr Hyde

1833

El Doctor Jekyll (acompanyat de Mr Hyde) és el tercer convidat que passa per la roda de declaracions. Es mostra bipolar i no acabes de saber mai si et contesta ell o el monstre que s’amaga en la seva doble personalitat. Tens la sospita que el costat maligne ja l’està dominant.

Escolta “les coartades” del Doctor Jekyll i en Mr Hyde:

[td_text_with_title custom_title=”Dr Jekyll i Mr Hyde”]


Són la mateixa persona. El Dr. Jekyll crea un beuratge que permet desdoblar la personalitat i, en beure-la es converteix en Mr. Hyde, un ésser dolent i reprobable. El control de la nova personalitat és cada cop més difícil pel científic. Són els protagonistes de la novel·la gairebé homònima L’estrany cas del Dr.Jekyll i Mr.Hyde, de Robert Louis Stevenson.[/td_text_with_title]

Què en penses? Creus que el Dr Jekyll ha estat l’assassí? Ha perdut el nord i l’ha posseït Mr Hyde? Participa, comenta al web, a les xarxes socials, envia’ns un correu i participa al sorteig de dos llibres.
AnteriorLes teves converses amb en Sherlock Holmes
SegüentLa coartada de Phileas Fogg
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.