La coartada de Phileas Fogg

2373

En Phileas Fogg és el quart convidat que passa per la roda de declaracions. Es mostra prepotent i molest perquè l’heu cridat i no voleu parlar dels seus viatges. S’incomoda amb el temps que, segons ell, està perdent mentre respon les vostres preguntes.

Els convidats han mostrat una actitud molt irònica i sarcàstica davant les meves fantàstiques proeses. He volgut anar a la biblioteca a buscar un atles per poder-los demostrar tots els coneixements adquirits durant el trajecte i tot el que he aconseguit viatjar en només 80 dies. Una cosa mai pensada en cap ésser humà. …Sí, sí, quan he entrat a la biblioteca he trobat l’Assegurançatòrix que hi buscava alguna cosa. I ara que hi penso, crec recordar que quan jo he sortit del menjador ell venia de l’escriptorium.

Escolta la coartada de Phileas Fogg:

[td_text_with_title custom_title=”Phileas Fogg”]


Protagonista de La volta al món en 80 dies de Jules Verne. Personatge de la classe alta anglesa amb una actitud altiva i arrogant que decideix arriscar la meitat de la seva fortuna si no supera l’aposta de donar la volta al món en menys de tres mesos.[/td_text_with_title]

Què en penses? Creus que Phileas Fogg ha estat l’assassí? Què hi feia realment a l’escriptorium? Participa, comenta al web, a les xarxes socials, envia’ns un correu i participa al sorteig de dos llibres.
AnteriorLa coartada del Doctor Jekyll i Mr Hyde
SegüentLa coartada del Comte Dràcula
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.