El premi

2359

Primer text

I per un repte com el que teniu per endavant, per descomptat, no ens oblidem de la recompensa!

D’entre tots els participants del misteri que endevineu qui ha estat l’assassí de Juli Cèsar, sortejarem dos llibres perquè pugueu seguir esmolant els vostres dons de detectiu: La ratonera d’Agatha Christie i L’estiu de les joguines mortes de Toni Hill.

[td_text_with_title custom_title=”Què heu de fer per participar?”]

Al llarg de 5 setmanes aniran apareixent al nostre web les coartades dels sospitosos i algunes pistes que us ajudaran a resoldre l’assassinat. Heu de discutir, divagar, reflexionar i arribar a la vostra pròpia deducció.

Quan creieu saber el nom de l’assassí ens haureu d’enviar un correu a info@lescriba.cat. Teniu temps fins el 12 d’octubre a les 12 del migdia!

Si sou bons detectius i ens heu enviat la resposta correcta entrareu automàticament al sorteig dels llibres. Ara bé, volem premiar-vos també per la vostra participació al nostre web i a les xarxes socials. Què us proposem?

Per cada comentari que feu al nostre espai d’opinió, a un post diferent de la nostra pàgina de Facebook o com a menció al nostre  Twitter (@lescribacat), guanyareu més opcions al nostre sorteig.

Encertar us dóna la clau, però participar us obrirà les portes del premi!

Molta sort![/td_text_with_title]

 

[td_text_with_title custom_title=”La ratonera – Agatha Christie”]La ratonera - Agatha ChristieQuan Giles i Mollie Ralston, un jove matrimoni, inauguren la seva nova casa d’hostes als afores de Londres, poc poden sospitar que el seu acabat d’estrenar negoci es convertirà per uns dies en l’epicentre d’un macabre joc criminal amb un assassí present entre els seus clients. Aïllats per una tempesta de neu i sabent que qualsevol d’ells pot ser la pròxima víctima, els vuit ocupants de la casa, un dels quals és un sergent de policia, hauran d’esbrinar qui és l’assassí i qui està cridat a ser el pròxim cadàver abans que sigui massa tard.

Vuit foscos personatges conformen aquesta magnífica obra d’Agatha Christie, un clàssic amb un sorprenent final que ha estat un dels secrets més ben guardats de tota la història de la literatura policíaca.

[/td_text_with_title]

 

[td_text_with_title custom_title=”L’estiu de les joguines mortes – Toni Hill”]

L'estiu de les joguines mortes - Toni Hill

Tres morts inexplicables, dues promeses de venjança i un estiu sufocant: en una ciutat on ningú no diu el que pensa, un policia busca la veritat. Fa setmanes que l’inspector Héctor Salgado està apartat del servei que, extraoficialment, li assigna un cas delicat. L’aparent suïcidi d’un jove es va complicant a mesura que en Salgado s’endinsa en un món de privilegis i abusos de poder. L’Héctor s’hi enfrontarà però també haurà d’encarar-se amb el seu passat més fosc, que en el pitjor moment i de la manera més inesperada torna per passar-li comptes.

Els somnis, la feina, la família, la justícia o els ideals tenen un preu molt alt… però sempre hi ha gent disposada a pagar-lo.

Endinsa’t a la Barcelona més fosca de la mà de la novel·la de l’escriptor i traductor català Toni Hill.

[/td_text_with_title]

Els vols? Participa al nostre joc literari i endevina qui ha estat l’assassí. Molta sort a tothom!

AnteriorCoartades
SegüentHas estat tota l’estona al menjador…
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.