Sherlock Holmes i tu esteu expectants per poder destapar l’homicida que ha gosat occir el gran emperador de Roma. Per això, decidiu reunir tothom altra vegada al menjador i demaneu a la cuinera que prepari una mica de te i pastes per calmar l’ambient. Mentrestant, habiliteu la sala del te com a lloc d’interrogatoris i anireu cridant, un per un, tots els sospitosos.

Aneu posant en comú el que sabeu sense intentar prejutjar a ningú. No us ha estat possible localitzar la policia però en Holmes és prou expert per saber que l’assassinat s’ha comès fa aproximadament uns trenta minuts, cap a dos quarts de 10. Per sort, tu has estat tota l’estona al menjador i tens controlades les entrades i sortides de cadascú. Agafeu una de les butaques de la sala i la poseu davant les butaques on seureu vosaltres. Seguidament, improviseu quatre preguntes guia per fer als sospitosos: on eren a l’hora del crim, què feien, amb qui estaven i si han vist o sentit alguna cosa estranya.

Després de cada coartada us prendreu uns minuts de descans per posar en comú les vostres reflexions i ordenar la informació que acabeu de rebre.

[td_block6 limit=”8″ category_id=”10″ hide_title=”hide_title”]

AnteriorEl crim – L’assassinat de Juli Cèsar
SegüentEl premi
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.