Les teves converses amb en Sherlock Holmes

3058

A L’Escriba hem creat un espai propi per a què pugueu debatre sobre els sospitosos, les pistes i les coartades que ja teniu al vostre abast. Podeu fer comentaris entre vosaltres, plantejar sospites i fins i tot parlar amb el mateix Sherlock Holmes. Com més cooperatiu sigui el joc més divertit i més fàcil serà trobar l’assassí!

Recordeu que, a més, la participació té premi, així que no us esteu de comentar. A cada comentari necessitarem que introdueixis el teu nom i, molt important, el correu que utilitzareu per a participar en el concurs! El correu no es farà públic als comentaris, però ens servirà per fer el seguiment de la vostra participació.

No us preocupeu si el vostre comentari no apareix de forma inmediata. L’equip de l’Escriba el verificarà i publicarà en breu.

Comparteix
AnteriorLa coartada de l’Assegurançatòrix
SegüentLa coartada del Doctor Jekyll i Mr Hyde
L'Escriba és un espai literari per a tots els públics. Recomanacions, novetats editorials, entrevistes i activitats per apropar-te totes les vessants de la literatura i el sector cultural.

11 comentaris

 1. Estimat company, veig que tenim per endavant un repte difícil…després d’algunes coartades, continuo sense veure-hi clar, tens sospites d’algú?

   • Què va! En Dràcula està massa cantat que no és…! Seria massa fàcil! Segur que és l’Assegurançatòrix… penseu que és gal i… els gals sempre maten els romans!

 2. Ha set Phileas Fogg!! No li han fet ni cas amb això del seu viatge, s’ha empipat i se l’ha carregat! Amb ganes de veure la seva coartada.

 3. La meva acusació va directa a Lancelot. El meu sisè sentit em diu que Ginebra i Lancelot tenen una relació…molt estreta, pot ser massa. Al veure’s descoberts per Juli Cèsar, Lancelot ha acabat amb la vida de l’emperador i Ginebra, per tant, és còmplice.

 4. De moment fins q no tinguem mes pistes es difícil….pero de moment en sembla q es la reina ginebra ,va fer un cami masas llarg per anar a la seva habitacio…..

 5. Estimada Dolors, si s’hi fixa bé… veurà que La Reina Ginebra és còmplice a l’assassinat… però tota la raó encara falten pistes… tot i que el passadís secret entre la cambra reial i els estables… és molt sospitós no creu?

 6. No es pot dir res de segur fins a sentir totes les coartades. Malgrat tot, les meves sospites ja comencen a apuntar cap a alguna direcció… Segur que al final serà de qui menys ens ho esperem!

 7. De moment les meves sospites van directes a Vito Corleone… La seva coartada no em convenç massa però també penso que podria ser massa evident… El cap de la mafia Italiana, massa típic… Tarzan en canvi, ha fet molta volta per anar a les letrines.. Si obria totes les portes que trobava hauria d’haver trobat les latrines abans que l’escriptorium!!
  Sincerament, encara que no estigui com a sospitós… No es estrany que el Rei Artús no hagi pogut assistir? És molta coincidència que algú mori al seu castell quan ell no hi és…

 8. Es cert falten pistes pero els dibuixos ajuden…molt!!!!!!
  El cavaller de la carreta no havia arribat prk la guardia civil el va parar i estaven fent bufar els cavalls.

Comments are closed.