Les teves converses amb en Sherlock Holmes

3184

A L’Escriba hem creat un espai propi per a què pugueu debatre sobre els sospitosos, les pistes i les coartades que ja teniu al vostre abast. Podeu fer comentaris entre vosaltres, plantejar sospites i fins i tot parlar amb el mateix Sherlock Holmes. Com més cooperatiu sigui el joc més divertit i més fàcil serà trobar l’assassí!

Recordeu que, a més, la participació té premi, així que no us esteu de comentar. A cada comentari necessitarem que introdueixis el teu nom i, molt important, el correu que utilitzareu per a participar en el concurs! El correu no es farà públic als comentaris, però ens servirà per fer el seguiment de la vostra participació.

No us preocupeu si el vostre comentari no apareix de forma inmediata. L’equip de l’Escriba el verificarà i publicarà en breu.

AnteriorLa coartada de l’Assegurançatòrix
SegüentLa coartada del Doctor Jekyll i Mr Hyde
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.