La coartada de l’Assegurançatòrix

2241

L’Assegurançatòrix és el segon sospitós en passar per l’interrogatori que heu preparat en Sherlock Holmes i tu. Altiu i convençut de la seva -dubtosa- oïda musical, el gal entra a la sala tocant la seva lira i entonant una cançó que se’t fa interminable.

“L’Alícia m’ha explicat les seves esbojarrades històries i he volgut escriure’n una cançó. Abans que em marxessin les idees del cap he anat a l’escriptorium a buscar una ploma i tinta i a la biblioteca a buscar una llibreta de partitures. Això deurien ser cap a dos quarts de 9. Quan he anat a l’escriptorium estava completament buit i tranquil. En canvi, mentre buscava el llibre a la biblioteca ha entrat en Phileas Fogg amb una cara d’irritació… Després he marxat i me n’he anat al jardí per estar sol i poder compondre millor.”

Escolta la coartada de l’Assegurançatòrix:

[td_text_with_title custom_title=”Assegurançatòrix”]


El bard de l’últim poble gal que queda per envair, després que les tropes de Juli Cèsar hagin arribat a l’actual territori francès. Ell és el que s’encarrega d’animar el poblat amb poesia i música. Però no té ni bona oïda ni bona veu, així que sempre acaba lligat i emmordassat a dalt de l’arbre on hi té casa seva.[/td_text_with_title]

Què en penses? Creus que l’Assegurançatòrix ha estat l’assassí? Què hi feia realment a l’escriptorium? Participa, comenta al web, a les xarxes socials, envia’ns un correu i participa al sorteig de dos llibres.
AnteriorPistes
SegüentLes teves converses amb en Sherlock Holmes
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.