La coartada de Vito Corleone

1874

El  mafiós Vito Corleone és el setè sospitós que declara. Tot just quan entrava s’ha encès un altre puro, l’enèssim de la nit, i us ha tirat tot el fum a la cara. Tu i en Sherlock Holmes us esforceu en fer-lo parlar, però es mostra molt poc participatiu. No saps com, però ets incapaç d’escoltar les seves paraules sense transportar-te al seu món.

“Io, doncs, he anat a trovarmi amb el meu vecchio amico Cesare. Necessitàvem parlare a soles. Ens coneixem da molto tempo i ens havíem de posar al dia en un lloc più tranquillo que enmig d’aquesta cridòria banale. Dopo una petita discussió sense importància he tornato al menjador a continuare gaudint de la festa. Però, ara que ho dius Lancelot ha entrat a l’escriptorium quan io en sortia. Sicuro que ell et podrà confirmare que el Cesare era ancora vivo…”

Escolta la coartada de Vito Corleone:

[td_text_with_title custom_title=”Vito Corleone”]


Representant indiscutible de la màfia a la literatura, és un dels personatges principals dels llibres d’El Padrino, escrits per Mario Puzo. Don Vito és el capo de la mafia siciliana a Estats Units.[/td_text_with_title]

Què en penses? Creus que el mafiós Vito Corleone té alguna cosa a veure amb el crim de Juli Cèsar? Participa, comenta al web, a les xarxes socials, envia’ns un correu i entra al sorteig de dos llibres.
AnteriorLa coartada de Sherlock Holmes
SegüentLa coartada de Tarzan
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.