La coartada de Sherlock Holmes

1788

El  detectiu Sherlock Holmes també ha sortit del menjador. No veus gens clar la raó per la qual ha sortit i abans de fer passar el següent sospitós vols aclarir on va anar i què va fer. No sembla que li faci gaire gràcia ser a l’altra banda.

Com goses dubtar de la meva innocència, ignorant! Jo que he resolt tants crims i que sempre dono suport a la veritat i res més que la veritat! …Elemental, Juli Cèsar era un tirà i més d’una vegada havia ajudat Moriarty. Però saps de sobres que el càstig no és la mort sinó la presó. Bé, si insisteixes… He sortit del menjador per anar a les latrines. Quan en sortia he vist que el Comte Dràcula sortia del menjador i he decidit seguir-lo. La seva actitud era sospitosa i la meva curiositat enorme. He vist com entrava a l’escriptorium i es fonia entre les ombres. Quan ha sortit per la porta s’eixugava la boca amb un tovalló.

Escolta la coartada de Sherlock Holmes:

[td_text_with_title custom_title=”Sherlock Holmes”]


Saps que no hauries de sospitar d’ell, però incrèdul com ets, prefereixes no deixar res a l’atzar. Sherlock Holmes és el protagonista de les històries creades per Sir Arthur Conan Doyle. Investigador privat que viu al carrer Baker número 221B. Sempre va acompanyat del Doctor Watson. L’única dona que ha aconseguit robar-li el cor és Irene Adler. El seu enemic mortal és el Professor Moriarty.[/td_text_with_title]

Què en penses? Creus que el detectiu ha format part d’aquest crim? Participa, comenta al web, a les xarxes socials, envia’ns un correu i entra al sorteig de dos llibres.
AnteriorLa coartada del Comte Dràcula
SegüentLa coartada de Vito Corleone
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.