La coartada de Tarzan

1874

Mentre anaves a buscar el vuitè sospitós, veus una figura que corre cap a la sala de l’interrogatori. És en Tarzan. Et diu que no pot esperar més, que té ganes de parlar i de deixar-ho anar tot. T’ho demana per favor i ja que hi han de passar tots, en Sherlock Holmes i tu esteu disposats a escoltar-lo. S’apropa a la butaca, l’olora i decideix posar-s’hi a sobre d’una manera particular.

“Ai pobre de mi. Jo només estic fent un esforç per encaixar amb tota aquesta gentada insuportable. Només volia trobar les latrines per poder fer les meves feines. Ja m’han avisat que al jardí no ho puc fer. No tinc ni idea de quina hora era. Jo no faig servir aquests estris tan estranys que porteu. He sortit del menjador i m’he creuat amb la Reina. Com que no sé com tractar-la no he gosat preguntar res i he entrat a la primera habitació que he trobat. M’han dit que havia de buscar un lloc amb forats però allà només hi he trobat taules i cadires. He tancat la porta i he entrat a la sala del costat. Allà hi havia en Phileas Fogg assegut en una taula i molt concentrat. He provat una altra habitació i el que he vist ja ho saben… Ara si em disculpen tinc un assumpte pendent amb les maleïdes latrines.”

Escolta la coartada de Tarzan:

[td_text_with_title custom_title=”Tarzan”]


Personatge creat per Edgar Rice Burroughs. Es tracta d’un nen que queda orfe enmig de la selva i és criat per goril·les. El seu primer contacte amb la humanitat és quan és més gran, fet que li provoca un fort xoc cultural i emocional.[/td_text_with_title]

Què en penses? Creus que l’home salvatge ha assassinat Juli Cèsar? Pot haver matat l’emperador abans de donar l’alarma? Participa, comenta al web, a les xarxes socials, envia’ns un correu i entra al sorteig de dos llibres.
AnteriorLa coartada de Vito Corleone
SegüentLa coartada de Lancelot
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.