La coartada de l’Alícia

1847

Només et queda parlar amb un sospitós. És ella, l’Alícia. L’has hagut d’anar a buscar al menjador quan has vist que no es movia quan la cridaves. Quan arribes a la sala d’interrogatoris amb ella, en Sherlock Holmes se la mira amb cara d’incredulitat. Va d’un lloc a l’altra i no sembla ser-hi del tot. Li demanes que segui i ho fa, però una mica a la seva manera.

Jo no he vist ningú que matés a ningú. Tots estàvem al menjador i érem molt feliços i estàvem molt contents i tothom era amic de tothom… i… l’he matat jo! Jo, és que…estava parlant amb l’Assegurançatòrix i de cop he vist un conill blanc que corria i una veueta m’ha dit que el seguís… i he sortit al jardí i hi havia una senyora molt grassa que menjava bolets i me n’ha donat un i m’he fet molt petita… com un ratpenat… i m’han sortit uns ullals aquí a la boca i la senyora grassa que jugava a cartes i menjava bolets m’ha dit que mossegués el coll d’aquell senyor que portava unes fulles al cap i… l’he mossegat i s’ha quedat estirat a terra sense moure’s i… No sé qui l’ha matat però jo només vull que tots siguem amics i que ningú es mori i que olorem flors… Ehm… què? L’escriptòrium? No, jo no hi he pas anat… no m’he mogut del menjador…!

Escolta la coartada de l’Alícia:

[td_text_with_title custom_title=”Alícia”]


Personatge de la literatura infantil creat per Lewis Carroll, pseudònim que amaga el nom de Charles Lutwidge Dodgson. Alícia és la protagonista del conte Alícia al país de les meravelles, on la seva curiositat la portarà a viure aventures en un món fantàstic ple de personatges extravagants.[/td_text_with_title]

Què en penses? Et creus la confessió de l’Alícia? Ha estat ella l’assassina de Juli Cèsar? Participa, comenta al web, a les xarxes socials, envia’ns un correu i entra al sorteig de dos llibres.
AnteriorLa coartada de Lancelot
SegüentLa biblioteca més gran de Catalunya
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.