Aquesta nit passada, Nova York va ser l’escenari escollit per oficialitzar la gala dels Emmy internacionals. A més d’una gran nit per a diferents produccions, l’espanyola La casa de papel es va aixecar com la vencedora a la millor sèrie dramàtica internacional. Les seves competidores eren la britànica Urban Myths, la brasilera Um contra todos i la índia Inside Edge.

El seu creador, Álex Pina, va recollir el guardo acompanyat de la directora de ficció d’Atresmedia, Sonia Martinez. Ambdós van assegurar que “Aquesta havia estat l’última parada d’un any increïble i un somni amb el qual mai havien somiat”.

La sèrie va resultar ser un èxit de masses al nostre país, elevada fins i tot per la crítica. Però el fet d’haver-se distribuït, posteriorment, a través de la plataforma Netflix li ha permès traspassar fronteres i causar furor arreu del món.

Tot i així, cal mencionar que aquesta no es la primera vegada que una sèrie espanyola guanya un Emmy a la millor ficció. L’any 1973 ja ho va aconseguir La cabina d’Antonio Mercero. Ara bé, això no treu gens d’importància al guardó que s’ha emportat La casa de papel, la qual ja està immersa en el rodatge de la tercera temporada. Així ens ho van anunciar els protagonistes.

 

AnteriorCINECLUB VIC. Déu meu, però què t’hem fet?
SegüentAquest divendres al cine…
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.