Aquest cap de setmana l’ETC ens presenta un espectacle relacionat amb la violència de gènere, un tema candent en la nostra societat. Per anar-hi sense pagar ni un ral, pots participar en el nostre sorteig de Facebook i guanyar una entrada per a tu i per a qui tu vulguis.

Sinopsi

Amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones, l’ETC Teatre estrenarà l’espectacle Rèquiem per un tango, traduït, adaptat i dirigit pel jove Leonardo Vicente. Un cop finalitzat l’espectacle, conversarem amb el públic sobre la funció i la violència de gènere.

Una tanguèdia és un poematango. No només una dansa amb la paraula, sinó una celebració eròtica descarnadament tanguera: la passió de l’home que mana, ordena; i ella, el “pardal”, als seus peus. En definitiva: un duel sexual on es parla amb les mans, els peus, els mugrons i el semen.

Rèquiem per un Tango permet constatar la permanència de certes temàtiques claus: les relacions entre oprimits i opressors, les diferents formes d’iniquitat, la intolerància i la violència de gènere.

*Al final de l’espectacle es farà un debat amb el públic. Amb la participació de la Meri Llort, entesa en filosofia feminista i de gènere.

Quan? 

Dia: 25/11/2018
Hora: 18:00h
Durada: 45 minuts
Gènere: Tanguèdia
Lloc: Espai ETC de Vic

AnteriorLa Llibreria Anglada ens recomana…
SegüentETC TEATRE. Últim acte
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.