Sinopsi

Existeixen fils invisibles que es van teixint entre les persones, alguns es poden veure, d’altres no. De vegades s’ha de regalar l’oportunitat de cosir una peça única i irrepetible.
Això és el que succeirà aquest cap de setmana, una vintena de dones professionals de les arts escèniques de la comarca d’Osona, per primera vegada, aglutinaran la seva sensibilitat i experiència durant dos dies de treball intens per crear un muntatge. Dones d’edats molt transversals, dones amb trajectòries professionals molt diverses, dones de teatre, dones de dansa, dones de musical, dones mares, dones àvies, dones tietes, dones… compartint un espai comú, un escenari.

La màgia de Fils&Feel rau en allò que és desconegut per a totes, desconeixem cap a quins paisatges ens portarà aquesta nova teranyina. Sabem quin serà l’inici, però no el final, ens deixarem sorprendre i si no expliquem més… és perquè no ho sabem, aquest és el nostre risc i enriquiment.

A totes nosaltres ens uneix un espai físic, Osona, la passió i professió per les arts escèniques i per primera vegada a totes plegades ens podreu veure en un projecte conjunt.

Quan? 

Dia: 17/03/2018
Hora: 18:00h
Durada: 60 minuts
Gènere: Improvisació
Lloc: Espai ETC de Vic

AnteriorCrítica de ‘Feedback’
SegüentEn Marc i la Marina, uns nens diferents
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.