Sinopsi

La Cia Loropardos i el Combo del Mestre Molero us proposem un viatge al passat. Recordeu aquelles festes majors de cafè, copa i puro? Els balls a l’envelat, el sermó del capellà a la missa: “Estaria bé que el poble entrés a l’església tot l’any, no només a venerar el patró”, deia aquell dia. La cercavila la presidien les forces vives de la població: el capellà, ja ho hem dit, l’alcalde, vara en mà, i el tricorni de l’oficial de la guàrdia civil. Eren les festes majors de l’orquestra Plateria tocant “Pedro Navaja”, els acudits en castellà i accent català de l’Eugenio, les cuixes a l’aire de les cantants de Janio Marti Orquesta y Coros, la sornegueria de l’Amparo Moreno, i les actuacions de La Trinca. El 1970, els tres de Canet van publicar un disc dedicat a aquest univers col·lectiu, social i integrador: Festa Major, editat per Edigsa. Totes les cançons del treball han passat a formar part de la nostra banda sonora, especialment una: Alegria, que és Festa Major.

Avui tot aquest món és “vintage”, a molta gent li agrada recordar-lo, amb el regust agredolç dels temps passats. Sí, agredolç, perquè el passat només torna en les nostres ments. O no!”

Espectacle basat en el disc “Festa Major” de la Trinca

Quan? 

25/05/2019 a les 21:30h
Durada: 85 minuts
Gènere: comèdia musical
Lloc: Espai ETC de Vic

Anterior‘El arte de la cocina francesa’, Julia Child, Louisette Berthole i Simone Beck
SegüentMeravelles de la mediterrània: El pont de la mar blava, Lluís Nicolau d’Olwer
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.