Si aquest pont no marxes enlloc i tens ganes de cultura, no et pots perdre aquest espectacle de música i poesia que oferiran Gemma Humet i Estel Solé a l’ETC. Si passes pel nostre Facebook pots participar en el sorteig de dues entrades per anar-hi amb qui tu vulguis.

Sinopsi

Gemma Humet i Estel Solé són dues veus destacades del panorama cultural català. A Al Cau de les paraules, les dues artistes ofereixen un viatge poètico-musical que sacseja les emocions. Solé a través de la seva poesia i Humet a través de les seves cançons, ens proposen un recorregut de versos i música que ens parla de la infància, de les pors, de la contradicció humana, de l’amor, de l’oblit, de l’estiu, dels pobles i les ciutats i de la mort. El viatge que proposen acaba a un emotiu record als refugiats i amb un cant a les dones.

Quan? 

Dia: 13/10/2018
Hora: 21:30h
Durada: 60 minuts
Gènere: música i poesia
Lloc: Espai ETC de Vic

Anterior‘El libro de Joan’, Lidia Yuknavitch
SegüentEntrevista a Olga Cruz
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.