Encontrats, 2n Mercat del Conte Infantil de Balaguer

2042

Si unim “mercat” i “literatura infantil” en surt Encontats, una jornada al voltant dels contes, que se celebrarà el proper diumenge 2 d’abril a la ciutat de Balaguer, capital de La Noguera (Lleida).

La promoció del gust per la lectura en els infants dins l’àmbit familiar, és l’objectiu principal de l’Encontats, que té previstes diverses activitats per a nens i nenes de totes les edats: contacontes, tallers, jocs… A banda de la programació dirigida als infants i a les seves famílies, la Biblioteca Margarida de Monferrat, organitzadora de la jornada, ha programat actes de caire professional dins el sector de la literatura infantil, així com concursos de narració breu, dibuix i photocalls relacionats amb el món dels contes.

Diumenge, Balaguer s’omplirà de personatges infantils, il·lustracions i històries adreçades als més petits. Les famílies podran gaudir de jocs gegants, parades de llibreters i artesans, jocs per a bebès, espectacles i exposicions entre altres activitats.

Balaguer serà una ciutat de conte.

AnteriorCineclub Vic
SegüentEl legado de Robert: una novel·la per al millorament empresarial
Avatar photo
Em dic Èrica Cano i sóc psicòloga infantil, especialitzada en els trastorns de l’aprenentatge, i estudiant de logopèdia. Em declaro incapaç de sortir d’una llibreria sense passar per la secció infantil i no puc evitar comprar algun conte o llibre per a infants. Per la meva professió, em crida l’atenció la literatura infantil que parla sobre emocions, valors, educació, aprenentatges i desenvolupament cognitiu i personal. M’agrada explicar contes i ajudar als nens i nenes que tenen dificultats lectoescriptures. M’encanten les lletres, els seus sons i les seves formes, d’aquí i de la meva afició per cosir surt el meu petit projecte: Moixaines by erica, on cuso lletres tèxtils de diferents mesures i colors.