Jorge Pérez Rave, expert en el sector d’enginyeria, defineix la seva novel·la com un llibre de filosofia d’autoaprenentatge i transformació empresarial. Més enllà del llibre teòric convencional, Pérez Rave proposa una novel·la pràctica aplicable a la vida professional i personal de cadascú.

Robert, el protagonista d’aquesta història, és un jove de 26 anys amb una vida acomodada. Quan una sèrie d’esdeveniments s’interposen en el seu camí, el repte personal i professional que suposa afrontar les contrarietats li proporcionaran el vigor necessari per trobar les eines que li permetran superar les proves que el seu destí li presenta. Mitjançant la creativitat i la valentia, Robert desenvoluparà coneixements estratègics aplicables a l’àmbit empresarial i personal.

Combinant realitat i ficció, en aquesta lliçó de vida l’autor anima al lector a reflexionar i descobrir el seu llegat per adaptar-lo a la seva situació específica. Apta tant per a professionals en la matèria com per a amateurs que volen endinsar-se en el món empresarial, El legado de Robert trenca els esquemes narratius amb una novel·la que combina tècnica, pràctica i literatura.

Comparteix
AnteriorEncontrats, 2n Mercat del Conte Infantil de Balaguer
SegüentAquest divendres al cinema…
L'Escriba és un espai literari per a tots els públics. Recomanacions, novetats editorials, entrevistes i activitats per apropar-te totes les vessants de la literatura i el sector cultural.