En Pedro es resisteix a tenir un animal de compañía fins que coneix a Mía, una gata europea que li canviarà la vida.

Al llarg d’aquesta novel·la editada per Duomo Ediciones, en Pedro ens redactarà a mode de diari i d’una manera molt amena i divertida la convivencia amb la Mía. Amb la seva experiència primerenca com a “pare” d’una gata trapella i intrèpida podrem conèixer com es comporten la gran majoria de gats, quines són les manies i excentricitats de la Mía o les preocupacions i pors d’en Pedro quan ha de marxar de viatge i ha de deixar a càrrec d’algú altre els seu preuat tresor de quatre potes.

Tendra, divertida, emotiva i desenfadada, En mi casa no entra un gato, és una novel·la ideal per conèixer el comportament felí i, per què no, també alguns trets del comportament humà.

https://www.instagram.com/p/BnRloDPhDmJ/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Agradarà a… 

Agradarà als amants dels gats i els animals i a aquells que els agraden les històries tendres.

No agradarà a… 

Si el que busqueu és una novel·la amb molta acció, potser millor que busqueu alguna altra recomanació.

AnteriorCol·lecció Toni i Tina, per a l’aprenentatge social i emocional dels més petits
SegüentCINECLUB VIC. Shaun of the Dead
Avatar photo
Auxiliar de veterinaria i estilista canina de professió, estudiant d’història de l’art i mare a temps complert. M’apassiona la lectura, viatjar per conèixer món, la música, el teatre i tot el que tingui a veure amb els animals. Sempre porto un llibre a sobre i no puc evitar la temptació d’entrar en biblioteques d’arreu. Em caracteritza la sinceritat, l’espontaneïtat i l’alegria.